Themakisten afscheid, ziekenhuis en zakgeld

Themakisten

Home 9 Het speelgoed 9 Themakisten

Schatkist vol afscheid

In samenwerking met Uitvaartzorg Yarden en Uitvaarzorg Annerie Kremer zijn er  themakisten samengesteld om kinderen te ondersteunen bij verlies. In de praktijk blijkt dat het goed is om groot verlies van dierbaren  bij kinderen bespreekbaar te maken door middel van spel. Deze zijn verzameld in verschillende themakisten. In deze ‘schatkisten vol afscheid’ zitten bijvoorbeeld spellen en boeken die inspelen op verlies, een handpop en veel keuze in knutselmateriaal. Het pluchebeestje of armbandje mag je ook na de uitleen behouden. De schatkisten kunnen via de speel-o-theek of via de desbetreffende uitvaartverzorgers worden geleend.

Andere  themakisten

Ook voor andere ingrijpende gebeurtenissen, zoals een ziekenhuisopname hebben wij themakisten. In deze themakist zit o.a. een dokterstasje, houten legpuzzel en Duplo ziekenhuis. We hebben een themakist beschikbaar voor de leeftijd van 2 jaar en een themakist voor de leeftijd van 5 jaar. Ook voor het thema ‘omgaan met je zakgeld’ hebben we een themakist samengesteld met allerlei boekjes en spelletjes.

 

Neem gerust telefonisch contact met ons op tijdens de openingstijden of informeer bij de balie naar onze speciaal geselecteerde speelgoed en spellen.

Openingstijden

Maandag 14.30 -16.30 uur
Dinsdag 14.30 -16.30 uur
Woensdag 14.30 -16.30 uur
Donderdag 14.30 -16.30 uur
Vrijdag 18.30 -20.00 uur

Gesloten in de zomer- en kerstvakantie

Contactgegevens

Speel-o-theek de Boemerang
p/a De Plataan
Marktstraat 27
7941 KP Meppel
0522-243200
info@speel-o-theekmeppel.nl