Nieuw Speelgoed

Home 9 Het speelgoed 9 Nieuw Speelgoed

Stapelstenen

De stapelstenen zorgen voor uren speelplezier, stimuleren beweging en focussen op ontwikkeling.
met stapelstenen kun je:

ZITTEN, samen in een kring. Maak hoge of lage stoelen en kies je eigen kleur
LEREN, van de kleuren, of begin te stapelen en tel hoeveel stapelstenen het zijn
SPELEN, door het makenvan grote of kleine bouwwerken. Stapelze, sorteer ze, verstop ze of speel “De vloer is lava”.
BALANCEREN, door de stapelstenen een eind van elkaar af te leggen en er over heen te lopen.

 

Grapat

Prachtige set van 6 popjes (Nins), 3 bakjes, 9 ringen en 9 munten in zomerse kleuren. Deze set nodigt kinderen uit om zelf hun eigen spel te maken en hun eigen wereld te creëren. Daarbij leren ze ook op kleur sorteren, ordenen en tellen en stapelen.

Het Spaanse merk Grapat biedt spelmateriaal zonder instructies, met een open einde. Het uitgangspunt is om kinderen vrij te laten spelen met natuurlijke materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in zachte kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen met Grapat, om die reden worden alle speelsets zonder instructies geleverd.

Puzzel Paardenmanege met zoekplaatjes 200x

Naast het maken van de pzuzel kun je speuren naar de plaatjes uit de zoekrand in de puzzel.

 

Loopfietsje

Een vrolijk paars loopfietsje voor de jongste leners.

Wedden dat je het kan?

Zin in een hilarische spellenavond? Laat je vrienden of familie zien dat je net zo goed op één been kunt staan met de speldoos op je hoofd als dat je kunt hoofdrekenen.  Dat is Wedden dat je het kan? Soms krijg je een vraag, soms moet je een actie uitvoeren. De vragen en uitdagingen zijn allemaal nieuw. Wedden dat je een lachen-gieren-brullen avond zult hebben? Leeftijd: 8+

 

Party Family & Co

Met Party & Co Family imiteer, teken, wring je je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen. Heb de grootste lol met de nieuwe Party & Co Family: een feestje voor de hele familie!

 

Puzzel Peppa Pig 2 x 20

Peppa Pig is een Britse animatieserie over het antropomorfe varkentje Peppa Pig en haar vriendjes en familie. 

 

Spidey Amazing Friends 2x 20

Spidey en zijn bijzondere vrienden. Deze puzzel is van de animatieserie die de avonturen van Spider Man, Ggost-Spider en Miles Morales volgt terwijl ze samenwerken om de dag te redden. 

Playmobil Savannedieren

Leven op de savanne met dieren zoals olifanten  neushoorns, giraffen, zebra’s en flamingo’s en struisvogels. In de top van een boom zit een jachtluipaard verstopt.  Verderop staat een leeuw. Aan het water kun je je kamp opzetten.  Welke dieren zouden er nog meer zijn?

Schleich Ruitersport

Met de mooiste paarden en ruiters je eigen springwedstrijden spelen. Maak je eigen springconcours met behulp van  de balken, muren  en hekken en zelfs een slootje.

Playmobil dierentuin

Richt je eigen dierentuin in. En kies waar langs de bezoekers naar binnengaan. Welke dieren kunnen bij elkaar staan? Waar kunnen de bezoekers wat lekkers halen?

Houten Bakfiets loopfietsje

Leuk om uit te proberen en heel herkenbaar voor de kleintjes die zelf in  een bakfiets vervoerd worden door hun papa of mama.

Openingstijden

Maandag 14.30 -16.30 uur
Dinsdag 14.30 -16.30 uur
Woensdag 14.30 -16.30 uur
Donderdag 14.30 -16.30 uur
Vrijdag 18.30 -20.00 uur

Gesloten in de zomer- en kerstvakantie

Contactgegevens

Speel-o-theek de Boemerang
p/a De Plataan
Marktstraat 27
7941 KP Meppel
0522-243200
info@speel-o-theekmeppel.nl